fbpx

Ett Stort Språng Framåt i Tekniken

Med stor spänning inför CES 2024 introducerar 3M världens första självladdande skyddskommunikationsheadset. Denna produkt skiljer sig från allt du tidigare sett genom sin förmåga att omvandla både naturligt och konstgjort ljus till ren, kontinuerlig energi, vilket möjliggör en revolution inom arbetsplatskommunikationens värld.

3m peltor headset with exeger powerfoyle technology

Ny Era för Energiförsörjning

Detta headset är en milstolpe för hållbar teknik genom att avsevärt minska beroendet av engångsbatterier. Headsetet använder Powerfoyle™, en patenterad solcellsteknologi, som kontinuerligt laddar dess inbyggda litiumjonbatteri. Det innebär att headsetet alltid är laddat och redo för användning.

3M:s samarbete med det svenska tech-företaget Exeger har varit avgörande för att optimera Powerfoyle-tekniken. Exegers tillverkning av Powerfoyle drivs helt på ren energi

Innovativ Design och Funktion

Peter Berghamn från 3M PELTOR förklarar att den avancerade ingenjörskonsten och materialvetenskapen i detta headset representerar en perfekt balans mellan prestanda, design, skydd och hållbarhet. Med över 70 års erfarenhet inom kommunikationsteknik, har 3M™ PELTOR™ tagit ett stort steg framåt för att möta de moderna arbetsplatsernas behov.

Användarvänlighet

Headsetet är inte bara imponerande för sin laddningsteknik. Det erbjuder Bluetooth-anslutning, en brusreducerande mikrofon för klar kommunikation även i bullriga miljöer, och PTL (Push-to-Listen) funktionen som gör det möjligt för användaren att höra omgivningen utan att ta av headsetet. Användarna kan enkelt justera inställningarna med headsetets knappar med handskar på, och får röstbekräftelse på ändringarna utan att behöva ta av hörselskyddet.

Källor

För mer detaljerad information om 3M PELTORs självladdande headset, se Exegers pressutskick.