fbpx

Integritetspolicy för Eqvor.com

Välkommen till Eqvor.com, en webbplats som ägs av Eqvor Markets AB med organisationsnummer 559379-7151. Vi värdesätter din integritet och är engagerade i att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och delar information om våra användare.

1. Information som vi samlar in


När du lägger en order om köp eller sälj av aktier på eqvor.com, samlar vi in följande personuppgifter:

 

  • Namn

  • E-postadress

  • Telefonnummer

  • Information om vilken aktie du vill köpa eller sälja

  • Storleken på din order

Denna information samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig att slutföra din order med en motpart.

2. Användning av tredjepartstjänster


För att bättre förstå hur vår webbplats används för att kontinuerligt kunna förbättra upplevelsen för våra användare använder vi följande tredjepartstjänster:

 

  • Google Analytics

  • Facebook Meta Pixel

  • Google Tag Manager

Observera att dessa tredjepartstjänster kan samla in data som inte är direkt relaterad till de personuppgifter du lämnar till oss.

3. Delning av din information


Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt uttryckliga medgivande, förutom i de fall det krävs enligt lag.

4. Säkerhet och lagring av information


Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din information från obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse. Din information lagras på säkra servrar inom EU och är endast tillgänglig för auktoriserad personal.

5. Dina rättigheter


Du har rätt att begära tillgång till, rättelse eller radering av dina personuppgifter som vi har om dig. Du kan även när som helst dra tillbaka ditt samtycke till databehandling.

6. Ändringar i integritetspolicyn


Denna integritetspolicy kan uppdateras för att reflektera förändringar i vår praxis eller lagstiftning. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker denna sida för att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar.

Kontaktinformation


Om du har frågor eller funderingar kring vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på info (a) eqvor.com.

Denna policy är senast uppdaterad 9/1 – 2024.